Rådgivning

Vi hjälper dig gärna med råd om allt från golv till tak. Mycket kan vi svara på direkt, annat kräver efterforskning. Vi kan också hänvisa till duktiga hantverkare och tillverkare genom vår databas Hantverksregistret. Nå oss på 010- 441 43 60 eller på e-post slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

e-post: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

telefon: 010- 441 43 60

Vi hjälper dig!

Få hjälp per telefon och e-post

Vi försöker hjälpa dig per telefon under öppettid. Dyker frågorna upp andra tider på dygnet kan du med fördel skicka e-post till vår rådgivning. Då kan du dessutom bifoga bilder, vilket underlättar rådgivningen.

Telefon: 010-441 43 60, e-post: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Besök oss och få råd

Under öppettid är det bara att komma in till oss. Beroende på vem som arbetar för dagen har vi olika kompetens och möjlighet att ge dig ett svar direkt. För att vara säker på att vi har tid att hjälpa dig är det bäst att boka tid för rådgivning med någon av oss. En inbokad rådgivning innebär att du får sitta ner med oss i 45 minuter och gå igenom dina frågor i lugn och ro. Ta med dig ritningsmaterial, skisser och foton. Det fantastiska är att det inte kostar något. Rådgivning på Nääs är alltid gratis.

Vi kan komma till dig

Vi har också möjlighet att komma och titta på ditt hus och skriva ner våra råd i minnesanteckningar som du sedan kan ha nytta av i ditt fortsatta arbete. Denna tjänst är inte gratis utan vi tar betalt enligt vår uppdragstaxa. Till detta kommer milersättning. En genomgång av ett hus med efterarbete och renskrivning brukar ta sammanlagt en arbetsdag.